Mot nya äventyr. …..

Vi (Angelica, Annette och Helena ) har nu varit med och bloggat här på nordicwhunting i nästan ett år. En väldigt rolig tid som gett många skratt och upptåg.

Vi känner nu att vi är redo för nya äventyr och vill passa på att tacka alla tjejerna i teamet och önska er lycka till i framtiden. Tack tjejer!

Och såklart ett enormt tack till er alla som läst våra inlägg här på bloggen! Och de sponsorer och samarbets partners vi haft glädjen att ha under detta året. Vi kommer fortsatt prata varmt för era produkter.

Vi ses i en skog nära dig 🙂

image

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar: ,

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: