Det som försvinner i snö kommer fram i tö!

Många jägare har fler hundar. Jag har sex st och skulle jag ha alla inne samtidigt skulle dom ta över mitt hem. Har alltid nån eller några som är inne åt gången, så får dom turas om.
Så ibland blir det hundgården. Jag rastar mina hundar dagligen och har dom gjort ifrån sig i hundgården försöker jag hålla undan. Nu när det töat kom det fram en del jag hade missat, inga mängder. Tycker det är viktigt att om man har sina hundar i hundgård så ska man hålla efter ingen ska behöva stå i din egen skit! Så ut å vårstäda nu alla jägare!

20140221-145329.jpg

20140221-145358.jpg

20140221-145418.jpg

20140221-145455.jpg

20140221-145506.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: