En liten skogs promenad

Har åkt på en go förkylning så legat på soffan och tyckt synd om mig själv i två dagar, idag tog rastlösheten över så det fick bli en liten promenad med mamma! Kom på den smarta idén att gena genom skogen ut på en annan väg, puh nu ligger jag på soffan igen! Kom förbi ett gammalt gryt men det va lugnt, har aldrig vatt nå hemma när jag släppt Sako där, men innan ‘vår tid’ så tog brorsan några där.

image

image

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: