Grisvak

Har hört det många gånger förr. Alla säger likadant. Det kommer vända. Din otur eller ditt oflyt kommer snart vända. Samma visa även denna helg. Skulle sitta o vaka på gris med Daniel. Han hade haft gris framme varje natt ett bra tag nu.
Åkte på en liten förkylning på. Torsdagen så funderade en kortis på att tacka nej för att slippa bli värre. Men man skjuter ju definitivt inget hemma i soffan. Så klädde mig värmt och åkte mot Stockaryd. Provade även en värmeväst. Kan för övrigt vara den bästa prylen jag någonsin använt! Så himla gött när man sitter stilla flera timmar. Dock ett minus att den inte va direkt anpassad efter en kvinnas kropp.
Satt i alla fall bara en liten stund innan jag kunde höra hur grisar grymtade i skogen. Spänd av förväntan och lycklig över att månen tycktes lysa upp tillräckligt för att kunna skjuta ifall dom skulle våga sig fram. Men de gjorde dom inte. Ja jag har då verkligen haft oflyt denna säsong. Satt några timmar till men ingen lycka. Påväg därifrån ser vi att tre grupper med svin har gått in mot mig. Så visst va dom där. Bara inte tillräckligt sugna på komma fram till mig visst 😉
Förkylningen tog ett stadigare grepp om mig och Daniel tröstade mig med att säga som alla andra.
– du ska se att det snart vänder för dig. Men nu ska du i alla fall få se ett par grisar.
Vi åkte förbi en åker på väg hem där de alltid stod en grupp. Så även inatt. Fick i alla fall se två. Behöver inte mycket mer än så för att bli glad just nu visst.

Gamla bilder på två av Brunos byten.

20140210-193329.jpg

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: