Astrids dag!

När man har många hundar är det svårt när jakten tagit slut att ge alla den tid dom behöver. Många gånger kastar jag mig ut med flera koppel och det är lite halvkaos när hjortarna studsar förbi framför ögonen på dom och jag sitter i nittio grader bakom. Nu är det isgata med så blir en i taget. Astrid blev det idag. Vi tog en långrunda i skogen, sen fick hon kött med ris och till efterrätt ett tuggben. Nu ligger hon i djup sömn på mattan.

20140210-162749.jpg

20140210-162759.jpg

20140210-162809.jpg

20140210-162818.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: