Rävar..

Nu är klövviltsjakten slut för min del och lite tomhetskänsla i kroppen..
Tur jag har mina rävar kvar en stund till!
I söndags gick jag rävlocks kurs för Ulf Lindroth i Vildmarks Borlänges regi så nu får rävarna passa sig lite extra.. Fram till nu är alla mina rävar skjutna på åtel och det börjar bli några stycken, alla nerskrivna i min jaktdagbok. För du jaktdagbok över dina fällda vilt?
Väl mött i skogen!
//Tyskan

20140204-193553.jpg

20140204-193604.jpg

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: