Kristallsjukan

Efter en veckas sjukdom så friskförklarar jag mig äntligen igår. Drabbades förra söndagen av något så konstigt som kristallsjukan. Skulle gått ut och släppt sista släppet med Karin på söndagen men lyckades inte ta mig upp ur sängen. Hela världen snurrade och jag kunde inte stå på benen. Efter att ta tagit mig till akuten får jag diagnosen kristallsjukan. Helt ofarligt och något som skulle gå över av sig själv. Bitter o sur över att ha missat sista släppardan 🙁 men lättad över att jag snart skulle vara på fötterna igen. Blev inte mycket bättre fören jag på fredagen fick lite akrobatiska övningar av en sjukgymnast. Då blev jag snabbt piggare.
Så när jag varit symtomfri hela lördagen bestämde jag mig för en dag i skogen på söndagen. Blev harjakt med ”gubbarna”.
Gick lite knackigt under dagen men tillslut fick pappas Hamiltonstövare upp en svenskahare på fötterna. De skallade p fint och jag stod redo. Längre bort kommer haren ut. Jag gav de ett försök men kan väl så här i efterhand erkänna att jag bara slösade på skott 😉 ja ja för långt håll och haren fortsatte bort.

20140203-185054.jpg
Så skönt de är att vara ute! Speciellt efter en vecka i sängen.

Kvällen spenderades på min skytteklubb. Det va dax för årsmöte. Hade blivit tillfrågad att gå in i styrelsen igen så så blev det. Har varit ifrån styrelsen i några år men känner äntligen att jag har nya krafter o ny energi att komma med. Nedan kommer bilder på pristagarna under året. Och den nedersta bilden är på vår gamla ordförande som lämnar över ordförandeposten till min barndomsvänn och jobbarkompis Björn. Vi har båda varit mycket på klubben sedan vi va små knottar. Och nu sitter vi åter igen i styrelsen på nya poster. Det kommer bli ett bra år det här!

20140203-190039.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: