Omstrukturering i flocken

Har man djur så ska man ju tänka på att alltid ha deras bästa i fokus och inte låta hjärtat styra. Lucas behöver många jakttimmar. Han är i kanonform men tenderar att dra när han sökt klart. Något som jag måste jobba ur honom. Jag fattar inte att han har tagit till det. Skott, lilla tysken, får jättemycket träning. Det är så lätt att bara dra iväg en sväng om det blir en timme över. Stackars lilla Lava. Hon kom sist. Lite spårning och skogsträning, och hon visar ju sån potential!! Men Ubbes mark hemma är för litet för en jämte. Mitt lag har fått så himla många hundar. Där vi jagar uppåt har också ökat med hundar. Med andra ord så blir det färre jakttimmar för jämtarna, och då måste jag prioritera Lucas. Nu har jag fattat beslut och agerat där efter. Lava fick en ny matte och husse. Där får hon MÅNGA timmar i älgskogen. Jag är nöjd och trygg och hon har det bra 🙂

Grattis Theres till en underbar Lava <3 image

I samma veva fick vi hem en ny tysk, en 2-årig tik som inte vill jaga i gryt utan bara klöv. Det passar utmärkt på våra marker. Ja, jämtarna ligger mig ju extra varmt om hjärtat, men vi måste anpassa vad vi har för hundar efter hur vi jagar. Jag åkte till Norge och hämtade hem lilla Øddi som ursprungligen kommer från Danmark. En nordisk tysk! 😉

Välkommen hem Øddi <3 image

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: