Melker hitta sin första mård 1/2-14

image

Skam den som ger sig!!! 😀 Tack Melker!! Höll på att bryta ihop på den totala avsaknaden på ”rätt spår” för Melker idag. Men han fixa det själv idag sent på ef:) Total omvänd stämning!

Melker hitta tag i sin första egna mård idag… jag skida med han när han hitta den själv under ett vindfälle. Han for efter den en bra stund men antingen träsprang den eller for efter backen. Hans orutin virra bort honom,  men gör inget. Han hitta den själv:) här en bild när han kom tebax en sväng… han for iväg igen å for efter den än längre, men tappa den igen… gör inget, så glad för hans skull. Det finns där, det där rätta taget, han har det 🙂

På det imorrn igen!!

Pelle va ut med Sally å Skrållan å terrier idag, det blev tre grytade rävar varav två skjutna! Bra jobbat älskling♡ Nu soffhäng;) Trevligans kväller alle!!! Nää… jag tänker inte nämna LIF ikväll 😉

//Jaktgumman

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: