Träna valpar

Träningen av valpar är ju så mycket mer än dressyr och skogsträning. Att få dem rumsrena tar sitt. Det har gått åt ett antal balar med papper här med ”olyckor” som hör till. Numera händer det tack och lov inte så ofta längre. Jag tror dock att Skott har associerat toarullar med att kissa! Han sprang och hämtade en rulle och pep. Han var kissnödig! En klok ras 🙂

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: