Modevisning och flugfiskecenter ställde upp för mig:)

illus2b083

 

Tack till  Stockholm Flugfiskecenter som hjälpte mig med mina håraccessoarer till Beckmans Modevisning som öppnade upp Modeveckan. Är mest nöjd över den svarta flugan som består av en tjäderfjäder. ”långdragsmyckena”  hittade jag hemma i fiskelådan och satte samman på egen hand.

461882_10150986564157553_1841188564_o

Du kan se och läsa om mina outfits här bla  i Bon Magazine;)

http://bon.se/article/beckmans-designhogskola-other-perspectives-2/

http://www.prendaspublicas.com/2014/01/23/other-perspectives-experimental-fashion-show/

http://www.beckmans.se/otherperspectives/#collections (Kollektionens handling)

Nu blir det hem och jakta till helgen å spana in familjens nykomling.;) Kul med omväxling!

 

 

 

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: