Viltolycka med Gismo och Weenie

Framme på plats, som var utmärkt är det två övergångar. I det ena är det blod och spårstämplarna ser inte helt normala. Spårar med Gismo som jag släpper ganska omgående. Han går på spåret och viker av i vinden. Över vägen konstaterar jag att han gått med fel älg!! Har Weenie med, och tänkte spåra om med henne men måste få in Gismo först. Efter genskjutning och lite gap och skrik får jag in en flygande Gismo i framsätet efter tutat in honom… Herregud inkallning noll!
Spår långt med Weenie tills vi skymtar en älg gå iväg. Släpper och det står ett tag sen sken. Hon släpper och springer som en tok åt hållet vi spårade ifrån. Intensiva skall hörs och älgarna hade delar på sig förstod jag nu efter sett spåren.
Efter det stått stilla ett bra tag kunde jag smyga på. Weenie jobbade nära och det tog ett tag innan jag fick tillfälle att skjuta den i huvudet. Ett framben av fantastiskt vad dom kan springa ändå. Bra hundjobb och slut på lidandet.

20140124-174645.jpg

20140124-174656.jpg

20140124-174725.jpg

20140124-174810.jpg

20140124-174838.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: