JAQT älgjakt i Dalstuga

Nu har vi haft en trevlig älgjakt i Dalstuga med JAQTbrudarna som resulterat i en kalv skjuten på stånd av Nicolina och en tjur skjuten för min Wilde av passkytt Anita! Har även hunnit med att smyga på stånd för Wilde men det var ko och vi skulle bara skjuta tjur och kalv. En helg med otroligt bra hundjobb och glada jagiska kvinnor!
Väl mött i skog & mark önskar
Helena & Annette

20131027-140726.jpg

20131027-140741.jpg

20131027-140757.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: