Kontraster..

Förra veckan älgjakt som avslutades med något nytt för mig, gick med i drevkedjan på Stora Sundby slott och fick se mer vilt än vad man gör på en hel vecka på älgpass hemmavid under en och samma dag.. 😉 Hämtat hem nya familjemedlemmar till Ides stora förtjusning, se video. Denna vecka spenderas i Holland med vidareutbildning i min roll som lärare för nagelmärket Magnetic! Men till helgen blir det JAQT jakt på älg i Dalstuga, ses vi där?
Väl mött i skogen eller på Spa
//Helena

20131021-222952.jpg

Your browser does not support the video tag

20131021-223113.jpg

20131021-223129.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: