nordicWhunting kämpar mot cancer

Som många som känner mig vet så gör jag väldigt få saker halvhjärtat. All in e liksom min grej 🙂

När jag 19e april i år fick se min mamma ta sitt sista andetag, förvandlas från min mamma till ett grått tomt skal. Gav jag mig fan på att de där ska jag göra allt jag kan för att någon annan ska slippa. Anna mössan har många av er sett och en hel del köpt. Jag och teamet är EVIGT tacksamma!

Men nu lägger jag i en högre växel. En insamling är startad till förmån för cancerfonden. Pengarna som skänks från mössorna kommer att sättas in på insamlingen så kan vi alla vara med och se hur summan ökar. Och sen kommer även möjligheten för de som vill och kan skänka ytterligare pengar att finnas.

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=7269

Skänk via SMS

SMS:a BESEGRA 7269 till72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 7269 Johan Ek

 

Stort tack till er alla!

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund Taggar: , , ,

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: