Kunskap

Vi jägare besitter stor kunskap om djur och natur. Och om samspelet mellan dessa. Man märker runt om kring att denna kunskap går förlorad. Här har vi jägare en möjlighet och ett ansvar att visa vilken kunskap vi besitter.

Som alla jägare vet så börjar brunsten i skogen och som en del i det är ett ökat antal viltolyckor. Jag brukar få höra att det är vi jägare som orsakar olyckorna för att vi jagar ut viltet på vägen. Upplys nu de i er omgivning. Be dom ta det lite extra lugnt på vägarna. Börjar ju även bli halt! Dela med er av er kunskap. Det skapar förståelse och även räddar liv. Både älgliv och människoliv.

Och njut av hösten. Jakten står för dörren 🙂

Image

 

Kör försiktigt!

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: