Jippi

20130831-145409.jpg

20130831-145421.jpg

20130831-145441.jpg

Började morgonen med lite rävjakt som gick lite fram och tillbaka. Blev av med jaktkompisen som skulle vara markör på skjutbanan.
Åkte och skulle kolla på en fågelmark som jag traskade en del på förra året. Då var det några då gammelfåglar som var ursvåra att få. Douglas sökte på bra i värmen och markerar plötsligt. kopplar upp Abbe i ett träd och gör mig redo. 80 meter ner mot ett blöthål blir det stånd. Skickar fram hunden och upp går 4 orrar. Skickar på igen alldeles intill på ett hygge och där blir det stånd igen. Ny stil på ståndet, som en breton med nosen lite uppåt men jag skickar på. 7-8 till går upp och jag svingar och motionerar pekfingret friskt.
Väldigt nöjd matte och duktiga, trötta hundar.

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: