Jaktkoja

För en dryg vecka sedan råkade vi lite oplanerat köpa oss en Norrlandsvagn. Halvrutten och full av myror…med 20 mil hem puttrades det på i de tillåtna 30km/h. Valpträning och bockjakt fick åsidosättas för att riva vagnen….spackla…sätta väv..måla…bygga inredning. Det tar sig! På fredag morgon sticker vi 40 mil norrut (i 30km/h igen, haha). Så fort barnen dragit till skolan drar vi och överlåter ansvaret åt barnvakter. Älgjakten HERE WE COME! 🙂
image

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: