Premiärmorgon

Denna är skjuten i Gustafs Dalarna imorse 05,30 och är min hittills mest spännande rådjursjakt! Sitter i åkerkanten i godan ro och spanar in mot skogen mittemot när jag hör nötskrikor som börjar föra ett fasans liv. Helt plötsligt står bocken till höger om mig i dikeskanten bara 10 m bort och det finns ingen möjlighet att röra ett finger. Sitter orörlig tills han är på 5 meter och ser mig. Försöker andas lugnt och hoppas att inte mina hjärtslag hörs! Nyfiken är han men efter en kort stund stampar han iväg in på åkern några kliv innan han försiktigt rör sig ifrån mig. Vänder upp på ca 20 meter och då har jag hunnit fått upp bössan till kinden. Han faller direkt och jag skyndar mig att resa mig från sittandes. Tyvärr har ena benet somnat så jag ramlar baklänges och får trassla mig upp på ett ben innan styrseln kommer tillbaka. Går fram och ser att jag precis fått min finaste bock denna premiär morgon! Några minuter senare smäller det en bit bort och även min man får skjuta sig en bock men den är så klart lite mindre! En strålande premiärmorgon att minnas! Väl mött i skogen!

20130816-094409.jpg

20130816-094423.jpg

20130816-094456.jpg

20130816-094512.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: