Jag gillar min kickbike!

Har inte fått de riktiga selarna än, men jag kunde inte hålla…var tvungen att ut och testa!! Körde med Sia och Sako första gången och det gick bra, dom verkar tycka det är skit skoj!! Nu i kväll tog jag Nasse och Sia, shit vad det gick!!! Nasse var påväg ut i skogen nån gång ibörjan, men jag lyckades hålla mig från att trilla omkull! När vi nästa var hemma igen så hoppade det ut ett rådjur över vägen, men det gick bra ändå! Så hittills är jag super nöjd med kicken 🙂

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund
One comment on “Jag gillar min kickbike!
  1. Spännande! 🙂

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: