En väldigt snygg kille :)

Ja de är sant! En väldigt snygg kille är orsaken till att jag vågade mig ut i skogen och trotsade min rädsla för kryp o annat läskigt i skogen. O nu sitter man här o längtar ut i skogen 🙂 Lite pinsamt men ja va tidigare en riktig ”stabo” som tyckte skogen va äcklig o läskig.  Där ser man vad lite kunskap och kärlek kan göra 🙂

Älgloppor o fästingar är dock tyvärr något jag aldrig kommer bli tillfreds med men jag räds dom inte.

Tänk vilken tur att jag träffade denna snygga kille! Hade gått miste om så mycket otroliga upplevelser ja fått genom jakten.

image

Publicerad i NordicW HISTORY, Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: